Στα Όνειρα της Φαντασίας

Ανθολογία διηγημάτων από τις εκδόσεις Allbooks

Κοσμικό Έρεβος

Πολεμικές Ιαχές

Αναρωτήθηκες ποτέ τι κοινό έχουν οι Howard Philip Lovecraft, Clark Aton Smith, Robert Ervin Howard και Robert Bloch;

Εκτός από το γεγονός πως είναι τεράστιοι συγγραφείς και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα ονομάζουμε Λογοτεχνία του Φανταστικού, όλοι τους αναδείχτηκαν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Weird Tales. Και όχι μόνο δημοσίευαν εκεί τις ιστορίες τους μα πληρώνονταν γι’ αυτό.

Σήμερα, 100 περίπου χρόνια μετά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για όποιον γράφει διηγήματα στα ελληνικά. Αυτό το κενό θέλουν να καλύψουν οι εκδόσεις Allbooks, αγκαλιάζοντας το όνειρο του συγγραφέα Κεσκίνη Χρήστου και δημιουργώντας την σειρά «Στα Όνειρα της Φαντασίας». Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν θεματικές ανθολογίες διηγημάτων από Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τα διηγήματά τους.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Πολεμικές Ιαχές». Πολεμιστές και πολεμίστριες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, φανταστικοί ή υπαρκτοί έχει ήδη εκδοθεί και κυκλοφορεί.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Κοσμικό Έρεβος»Το σκοτάδι και όσα κρύβονται μέσα του, πάντα μας ελκύουν. Αν το φως σημαίνει θάνατο για τις πεταλούδες, τότε τι ακριβώς σημαίνει το έρεβος για τους ανθρώπους; Με τους φόβους και το αλλόκοσμο σας εγείρουμε να ασχοληθείτε σε αυτόν τον δεύτερο τόμο των ανθολογιών μας. Ελπίζουμε να μας αποκαλύψετε κάθε σκοτεινή σας επιθυμία.
Αναμένουμε τα δικά σας διηγήματα (2500 με 5500 λέξεων) ως τις 31 Ιανουαρίου 2020.
Μα προσέξτε, όπως είχε πει και ο 
Friedrich Nietzsche, όταν κοιτάς συνεχώς την άβυσσο, θα έρθει η στιγμή που η άβυσσος θα σου ανταποδώσει το βλέμμα.

 

Υπεύθυνοι της Σειράς:

Κεσκίνης Χρήστος
Βλάχος Φίλιππος

Mail επικοινωνίας: info@allbooks.gr
Τηλέφωνο: 6938742764

Pin It on Pinterest