Στα Όνειρα της Φαντασίας

Ανθολογία διηγημάτων από τις εκδόσεις Allbooks

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ

Αναρωτήθηκες ποτέ τι κοινό έχουν οι Howard Philip Lovecraft, Clark Aton Smith, Robert Ervin Howard και Robert Bloch;

Εκτός από το γεγονός πως είναι τεράστιοι συγγραφείς και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα ονομάζουμε Λογοτεχνία του Φανταστικού, όλοι τους αναδείχτηκαν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Weird Tales. Και όχι μόνο δημοσίευαν εκεί τις ιστορίες τους μα πληρώνονταν γι’ αυτό.

Σήμερα, 100 περίπου χρόνια μετά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για όποιον γράφει διηγήματα στα ελληνικά. Αυτό το κενό θέλουν να καλύψουν οι εκδόσεις Allbooks, αγκαλιάζοντας το όνειρο του συγγραφέα Κεσκίνη Χρήστου και δημιουργώντας την σειρά «Στα Όνειρα της Φαντασίας». Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν θεματικές ανθολογίες διηγημάτων από Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τα διηγήματά τους.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Πολεμικές Ιαχές». Πολεμιστές και πολεμίστριες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, φανταστικοί ή υπαρκτοί περιμένουν να διηγηθεί κάποιος την δική τους ιστορία. Αναμένουμε τα δικά σας διηγήματα (2500 με 5500 λέξεων) ως τις 21 Δεκεμβρίου 2019 με την ελπίδα να κερδίσουμε αυτόν τον «πόλεμο».

 

Υπεύθυνοι της Σειράς:

Κεσκίνης Χρήστος
Βλάχος Φίλιππος

Mail επικοινωνίας: info@allbooks.gr
Τηλέφωνο: 6938742764