Κοσμικό Έρεβος

Η 2η ανθολογία της σειράς “Στα Όνειρα της Φαντασίας”

Κοσμικό Έρεβος

 

Η ανταπόκρισή σας ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Ξέραμε ότι οι Έλληνες συγγραφείς διψούσαν για κάτι τέτοιο και γι αυτό τους το προσφέραμε. Μα δεν φανταζόμασταν ποτέ τι θα ακολουθούσε. Και έχουμε πολλή φαντασία. Οι εκδόσεις Allbooks λοιπόν σας ευχαριστούν και σας προ(σ)καλούν στην δεύτερη ανθολογία της σειράς.

Το σκοτάδι και όσα κρύβονται μέσα του, πάντα μας ελκύουν. Αν το φως σημαίνει θάνατο για τις πεταλούδες, τότε τι ακριβώς σημαίνει το έρεβος για τους ανθρώπους; Με τους φόβους και το αλλόκοσμο σας εγείρουμε να ασχοληθείτε σε αυτόν τον δεύτερο τόμο των ανθολογιών μας. Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι Κοσμικό Έρεβος και ελπίζουμε να μας αποκαλύψετε κάθε σκοτεινή σας επιθυμία. Αναμένουμε τα δικά σας διηγήματα (2500 με 5500 λέξεων) ως τις 31 Ιανουαρίου του 2020. Μα προσέξτε, όπως είχε πει και ο Friedrich Nietzsche, όταν κοιτάς συνεχώς την άβυσσο, θα έρθει η στιγμή που η άβυσσος θα σου ανταποδώσει το βλέμμα.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε πως μέχρι τις  21 Δεκεμβρίου, μαζεύουμε και διηγήματα για την πρώτη μας ανθολογία με τίτλο «Πολεμικές Ιαχές».

  Όροι συμμετοχής:

  • Να έχετε Φαντασία!
  • Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Άλλωστε είπαμε στο εξωτερικό υπάρχουν πολλά περιοδικά που το κάνουν πάνω από 100 χρόνια!
  • Η αποστολή αυτών πρέπει να γίνει στο fantasy@allbooks.gr ή απλά το διήγημα πρέπει να φτάσει σε εμάς με οποιοδήποτε αποδεκτό τρόπο: Fb, mail, γράμμα, δέμα, ταξιδιωτικό περιστέρι… Απλά προσέξτε τους Αρχαίους Παλαιούς!
  • Τα διηγήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό του διαγωνιζόμενου. Επιπλέον, απαραίτητη είναι η αποστολή στοιχείων επικοινωνίας από τον συγγραφέα (τηλέφωνο, διεύθυνση, email κ.λπ.).
  • Τα διηγήματα θα πρέπει να έχουν έκταση μεταξύ 2.500 και 5.500 λέξεων και να αποσταλούν σε μορφή Word (doc, docx) ή Open Office (odt). Οπότε τελικά το ταξιδιωτικό περιστέρι δεν ήταν καλή ιδέα!
  • Κάθε συγγραφέας μπορεί να στείλει όσα διηγήματα θέλει, μα στο κάθε βιβλίο θα συμμετέχει μόνο με ένα. Εννοείται μπορεί να στείλει και για τις δύο ανθολογίες, μα θα προτιμηθούν διαφορετικοί συγγραφείς για κάθε ανθολογία. Εκτός αν μας στείλει διηγήματα ο Robert E. Howard. Εκεί θα κάνουμε μία εξαίρεση.
  • Οι συγγραφείς θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν την πατρότητα του διηγήματός τους, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
  • Οι συγγραφείς εκχωρούν στον εκδοτικό, στην περίπτωση που επιλεγούν από την κριτική επιτροπή για τη συμμετοχή τους στη συλλογική έκδοση, το δικαίωμα για δημοσίευση του διηγήματος τους σε βιβλίο. Διατηρούν παρόλα αυτά τα πλήρη δικαιώματα του διηγήματός τους.
  • Οι συμμετοχές ανηλίκων γίνονται δεκτές, θα πρέπει όμως να δηλωθεί στο βιογραφικό του συμμετέχοντα με την αποστολή του διηγήματος.
  • Οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στην έκδοση με διηγήματά τους θα λάβουν ως οικονομικό αντάλλαγμα 25 Ευρώ για τις πωλήσεις των πρώτων 150 αντιτύπων και θα μοιραστούν το 20% από τις πωλήσεις για κάθε επόμενο. Επίσης θα λάβουν ένα (1) δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου ο καθένας.

Με εκτίμηση στη συγγραφική σας προσπάθεια,

Εκδόσεις Allbooks

Website: www.allbooks.gr

Email: fantasy@allbooks.gr

Τηλέφωνο: 2311 115800

Διεύθυνση: Βεροίας 5

Pin It on Pinterest